Om Green Footprint

Green Footprint strävar mot en mer hållbar konsumtion och vill erbjuda ett miljövänligt alternativ för dina hushållsprodukter.

Från vår bas i Småland sköter vi utveckling, inköp, kvalitetssäkring, lagring och försäljning. Och eftersom  våra biofiberprodukter tillverkas i Kina har vi även ett kontor där som ger oss  full kontroll över varukedjan.

Green Footprint utvecklades från  ett konsultföretag som har stöttat svenska företag med inköp och produktutveckling sedan 2005. I takt med vårt ökande miljöengagemang ökade också behovet av att själva avgöra vilka produkter vi ska arbeta med och Green Footprint skapades.

Med vårt biofibermaterial vill vi ersätta en stor del av plasten bland hushållsprodukterna med ett nedbrytbart, giftfritt och prisvärt alternativ.

Green Footprint vänder sig främst mot förskolor, skolor, kommuner, landsting och återförsäljare. Som storkund är du välkommen att höra av dig för en offertförfrågan för era behov och kvantiteter. Vi offererar även på produkter utanför vårt egna sortiment så länge de stämmer överens med vår filosofi om hållbar konsumtion.

Överskott används för att utveckla fler hållbara alternativ.